Investeren

Om onze activiteiten te kunnen ontplooien zijn wij op zoek naar extra middelen. Wilt u de werking van Bellerophon ondersteunen en/of bent u op zoek naar een goede investering dan bent u bij ons aan het goede adres. Er zijn twee verschillende manieren om te investeren.
Kopen coöperatieve aandelen*
Indien u rechtstreeks wilt investeren in Bellerophon dan kan u coöperatieve aandelen kopen van de vennootschap. De waarde van een aandeel is 75 euro. Indien u voor het eerst investeert, moet u wel minimaal twee aandelen kopen (150 euro in totaal). Als u daarna wilt bijkopen dan kan dat per één aandeel.

Als u wilt investeren gelieve dan het bedrag over te maken naar de volgende rekening:
IBAN: BE72 7360 4247 1516
BIC: KREDBEBB
Begunstigde: Bellerophon CVOA

Gelieve in de mededeling het volgende te vermelden: aantal aandelen dat u wenst aan te kopen (minimaal twee aandelen bij eerste investering), uw naam, uw adres en een e-mailadres zodat we u het aandelencertificaat kunnen doorsturen.

Als aandeelhouder van Bellerophon bent u niet alleen mede-eigenaar, maar kan u ook genieten van een dividend (we streven naar een rendement van 3%) en kan u deelnemen aan de jaarlijkse algemene vergadering. Iedere aandeelhouder heeft op de AV één stem ongeacht het aantal aandelen dat hij bezit. We sturen u ook regelmatig een nieuwsbrief.

De aandeelhouders kunnen hun aandelen in de eerste 6 jaar niet verkopen. Na de termijn van 6 jaar kunnen de aandelen steeds verkocht in het eerste halfjaar van het boekjaar.

Let op: het investeren in aandelen houdt steeds een risico in!

*Opdat Bellerophon zou kunnen genieten van de prospectvrijstelling, halen wij in het kader van deze aanbieding niet meer dan 500.000 euro op en dat elke coöperant maar voor max 5000 euro aan aandelen kan kopen. Dit betekent dat indien we deze limieten naderen we de inschrijvingen van nieuwe aandelen zullen opschorten.
Win win lening
Bij een win win lening leent u geld aan Bellerophon voor een periode van 8 jaar. Dit is een achtergestelde lening waarvan de jaarlijkse rente is vastgelegd op 2%.
Daarnaast krijgt de kredietgever ook nog een belastingskrediet van 2,5% op het uitgeleende bedrag.
In het geval van wanbetaling kan de kredietgever eenmalig 30% van het uitstaand bedrag als belastingskrediet inbrengen.
Hebt u interesse in deze formule, gelieve ons te contacteren.