Hoe kan je helpen?

Onderschrijft u de doelstellingen van Wooncollectief en wilt u graag een bijdrage leveren aan ons project: dat kan! Hieronder vindt u een overzicht op welke manier u ons kan helpen.
Een gift overmaken
Indien u de doelstellingen van Wooncollectief onderschrijft, kunt u ons steunen door een gift over te maken aan onze organisatie. Dankzij deze bijdragen is het mogelijk om vlugger personen aan een woning te helpen. Doordat de giften integraal in bakstenen worden geïnvesteerd, heeft uw gifft een belangrijke impact.

Giften kunnen overgemaakt worden op onderstaand rekeningnummer:​​​​​​​IBAN: BE74 7360 6474 1807
​BIC: KREDBEBB
begunstigde: Wooncollectief vzw
Hypotheek laten vestigen
Ben je een eigenaar van een woning en is je hypothecair krediet afgelost dan kunt u ons helpen. Omdat de reserves van wooncollectief vzw nog redelijk beperkt zijn en de investeringen groot, zijn we op zoek naar personen die ons onderpand willen verlenen in de vorm van een hypotheek. Op die manier kan Wooncollectief vzw sneller groeien.

Voordelen:
- Beperkt risico: Wooncollectief vzw zorgt ervoor dat zelfs bij eventuele
  betalinsgproblemen de hypotheek nooit moet gelicht worden.
- Geen kosten: alle kosten verbonden bij het vestigen van een hypotheek
  (notaris, registratierechten, etc...) 
- Sociaal rendement: door ons een hypotheek te late vestigen kunnen we
  veel meer mensen op korte termijn helpen aan degelijke woning.
- Financieel rendement: U krijgt een vergoeding als we een hypotheek kunnen vestigen. De hoogte van deze vergoeding hangt af van onderliggende waarde van de woning.

Heeft u interesse? Aarzel dan niet om ons te contacteren.
Lid worden
De meest impactvolle manier om ons te steunen is door lid te worden van onze vzw. Zie de ledenpagina voor meer informatie.