Over ons

Wie zijn we?
Bellerophon is een coöperatieve vennootschap die gespecialiseerd is om mensen te helpen een eigen woning te verwerven. Dit doen we door ons ofwel borg te stellen ofwel mede-eigenaar te worden van het pand . Daarnaast bieden we ook een unieke formule aan: Building society Antwerp.  De financiële middelen om dit te bewerkstelligen verkrijgen we door coöperatieve aandelen en win win leningen uit te geven.
​​​​​​​
Ontstaan
Een eigen woning wie droomt er niet van!  Jammergenoeg verschijnen er regelmatig berichten in de media dat het voor steeds meer en meer mensen onmogelijk om een hypothecair krediet te verkrijgen omwille van aanhoudende stijging van de vastgoedprijzen en de verstrenging van de kredietvoorwaarden van de banken. Wie niet over ouders beschikt die de persoon in kwestie kunnen helpen met een startkapitaal, blijft vaak in de kou staan.
Omdat we merken dat er voor personen die in zo'n situatie zitten maar weinig oplossingen zijn, hebben besloten om deze coöperatieve op te richten om deze mensen te helpen hun droom te realiseren.

Gelieve de verschillende secties raad te plegen voor meer informatie over onze diensten.